% Promocja

Cena: 600,00  450,00 

Czas trwania: 1 dzień (8 h)

14.11.2020 r. - Warszawa - Fotografia kulinarna

Informacje organizacyjne: 

Prowadzący: BRUNO FIDRYCH

Kurs realizowany w godz. 9:00-17:00

Minimalna liczba Uczestników: 6 osób

Maksymalna liczba Uczestników: 9 osób

Miejsce szkolenia: Plasterstudio Warszawa

CZEGO SIĘ NAUCZYSZ?

Dowiesz się:

  • jakim sprzętem robić zdjęcia kulinarne,
  • jakie akcesoria fotograficzne mogą być przydatne,
  • jak współpracować ze stylistką jedzenia,
  • jak wykorzystać i uzupełnić oświetlenie zastane,
  • jak ustawić prawidłowo balans bieli,
  • w jaki sposób pracować z fleszem i korzystać z lamp studyjnych,
  • skąd brać inspiracje, pomysły, rekwizyty,
  • jak zbudować plan zdjęcia kulinarnego,
  • jak skoncentrować uwagę odbiorcy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fot. Bruno Fidrych

 

Każdy kurs w naszej ofercie prowadzony jest przez cenionych i doświadczonych fotografów.

Ten kurs poprowadzi:

Bruno Fidrych – czytaj więcej

  • Opiekę profesjonalnego fotografa
  • Ćwiczenia praktyczne:
    • Ćwiczenie fotografowania w świetle zastanym przy oknie
    • Ustawienie oświetlenia studyjnego imitującego efekt światła zastanego
    • Ćwiczenia fotografowania z trzema różnymi stylizacjami i różnymi rodzajami oświetlenia
  • Dyplom potwierdzający ukończenie kursu
  • Dobrą zabawę i przyjazną atmosferę
  • Kawę i poczęstunek

Uczestnicy kursu mają możliwość bezpłatnego wypożyczenia sprzętu firmy Canon (wymagana własna karta pamięci SD/CF).

Fot. Bruno Fidrych

Weź swój aparat, najlepiej pracować na własnym sprzęcie. Uczestnicy warsztatów mogą korzystać również ze sprzętu Canon. Pamiętaj, żeby naładować akumulator i zabrać kartę pamięci.

UWAGA!  Podczas kursu nie pracujemy nad stylizacją żywności, dotyczy on tajników jej fotografowania.

Ważne jest, aby Uczestnik kursu znał obsługę swojego aparatu oraz podstawy fotografii. Te umiejętności zdobędziesz na kursach: Obsługa aparatu fotograficznego oraz Podstawy fotografii.

 

Fot. Bruno Fidrych